Wejdź w świat prezentów! 

Zainspiruj się i zareklamuj swoją firmę ciekawym gadżetem z twoim logo lub zaskocz swoich klientów zestawem upominkowym.

G4B jest dynamicznie rozwijającą się firmą

funkcjonującą na rynku branży gadżetów reklamowych oraz eventów.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

zobacz ofertę

Zasady zachowania prywatności

1 - OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

Wszystkie dane osobowe są zbierane, przetwarzane i udostępniane na zasadach zgodnych z obowiązującym w Rzeczpospolitej Polskiej prawem. Zbierane dane przeznaczone są do wykorzystania wyłącznie przez operatora. Użytkownik Witryny podaje swoje dane osobowe na zasadzie dobrowolności. Udostępnienie niektórych z danych jest wymagane ze względu na specyfikę świadczenia wybranych usług portalu. 
Użytkownik, wyraża zgodę na przetwarzanie przez operatora danych osobowych udostępnianych w formularzu rejestracyjnym i innych usługach Witryny w celach informacyjnych i statystycznych. 
Na zasadach przewidzianych przepisami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku użytkownik ma prawo wglądu do swoich danych, ich poprawiania oraz żądania ich usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza jednocześnie likwidację konta lub uniemożliwienie korzystania z niektórych usług portalu.

2 - POLITYKA PRYWATNOŚCI

Operator nie udostępnia, nie sprzedaje w jakiejkolwiek formie zgromadzonych danych osobowych użytkowników. 
W celu dostosowania treści i udostępnienia niektórych funkcji Witryny wykorzystywany jest mechanizm tzw. ciasteczek (ang. cookies). Dane te nie są jednak zestawiane z danymi osobowymi użytkowników portalu. 
Operator nie udostępnia dzienników zdarzeń, ani innych informacji o wykorzystaniu usług, pozwalających na identyfikację użytkowników. Podmiotom współpracującym z operatorem udostępnieniu podlegać mogą wyłącznie zbiorcze informacje w formie zestawień statystycznych. 
Operator przed każdą publikacją danych osobowych użytkowników na stronach portalu uzyskuje zgodę na taką publikację.

3 - Ważne: nowe zasady dotyczące cookies.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Zaufali nam

3.Sauter.png12. Energostal.png6. Kanlux.png9. EST.png7. Energomix.png8.Brass.png1.Classen.png2.Astor.png5. Todis.png10. Shenker.png11. Metaplast.png4. Solaris.png